Hyra möbler till festen istället för att köpa

Planerar du att ha en stor fest? Kanske är det dags för ett bröllop, ett dop, en studentmottagning eller något annat kul. I så fall ska du kika in hos företaget Kikiriki. De erbjuder nämligen allting du behövs i tält och möbelväg för att kunna genomföra en lyckad fest. Genom att hyra istället för att köpa möbler så slipper du problem som att hitta någon plats att förvara sakerna på när festen i över, samt att du spar en rejäl slant.

Inred ditt partytält

När du har fått tag i ett lagom stort tält som rymmer de antal gäster som du har planerat in så gäller det att inreda det på ett snyggt sätt. Du bestämmer själv hur du önskar att möblera och det finns en mängd olika möbleringsförslag som du använda dig av om du inte vet hur du ska gå tillväga. Man kan exempelvis sätta upp långbord, honnörsbord eller bara sprida ut ett antal runda bord med lagom mellanrum i tältet. Självklart kommer möbleringen att vara beroende av hur många gäster ni blir och hur stolt tältet är. Men det brukar alltid gå att lösa på ett snyggt och praktiskt sätt.

Förutom tält och möbler så behövs det såklart någon fin dekoration. Det lättaste sättet att dekorera inför en festlighet är om man har bestämt sig för ett specifikt tema på förhand. Handlar det exempelvis om en studentmottagning så brukar det vara populärt att använda sig av en dukning som går i färgerna gult och blått. De färgerna som man valt kan man då använda sig av på bland annat glas, tallrikar, ballonger, girlanger, dukar med mera.

Lycka till!