Marin inredning

Ett inredningstema som länge har varit mycket populärt är det marina temat. I Sverige har vi en förkärlek till allt som påminner om sommar, vatten, skärgård etcetera och det är därför inte så konstigt att just detta tema går hem hos många av oss. En av de absolut mest kända och populära leverantörerna inom det marina temat är Newport. Vad som klassas som typiskt Newport-stil är det röda, marinblå och vita som visas i form av randiga lakan och filtar, kuddar etcetera med stjärnmönster och amerikanska flaggan. Självklart har de även morgonrockar, väskor och kläder som matchar inredningen. Klicka här för att se mer av deras kollektioner och inredning.

För att skapa en riktigt marin känsla i hemmet är ett tips att matcha Newport-inredningen med kanske ett vackert skepp i fönstret, tavelramar gjorda av tjocka rep, vackra ljuslyktor etcetera. Tänk båt och skärgård när du letar inredning så kan det inte bli fel.

Den riktigt ambitiösa och kreativa personen kanske till och med vågar ge sig på att skapa en klassisk dekoration genom att bygga in ett eget skepp i en flaska? Se mer i videon nedan.